06-22755455 - 024-3554624 info@e-novatiewinkel.nl

In de derde week van september start de renovatie. Het steiger wordt opgebouwd, en de dakpannen worden verwijderd. De dakpannen zullen worden hergebruikt.
Intussen hebben de stucadoors de perimeterisolatie, dat is isolatie onder het maaiveld, aangebracht. Door de gevelisolatie onder de grond door te laten lopen, worden koudebruggen vermeden. De XPS-isolatie is waterbestendig. Om te zorgen dat er zeker geen vocht kan optrekken, is de gevel eerst ingesmeerd met bitumenlatex.
De kozijnen worden één voor één verwijderd, en de nieuwe kozijnframes worden aan de gevel gemonteerd. De kozijnen zijn met de bevestiginglatten in de fabriek geprefabriceerd, zodat ze snel en eenvoudig kunnen worden gemonteerd. Deze door ons zelf ontworpen kozijnen zijn speciaal geschikt voor gevelisolatie. Door twee in elkaar geschoven “kokers” van verduurzaamd hout aan de buitenzijde, en  multiplex aan de binnenzijde, wordt met weinig materiaal dat toch het zware triple glas kan dragen, een elegant kozijn gemaakt. Isolatie kan rondom tegen het kozijn worden aangebracht. Aan de binnenzijde ontstaat een mooie diepe vensterbank. Mooi, zonder concessies te doen aan onze hoge isolatie-eisen.

 

Perimeterisolatie wordt aangebracht

De kozijnen worden in de gevel gemonteerd.