06-22755455 - 024-3554624 info@e-novatiewinkel.nl

Subsidies

Subsidieregeling energiebesparing eigen huis

Voor wie?
Eigenaar-bewoners en Verenigingen van Eigenaren kunnen gebruik maken van de regeling. Bent u lid van een vereniging van eigenaren? Zijn er plannen voor maatregelen of loopt er een aanvraag voor subsidie? Stem uw aanvraag goed af met de vereniging. Ontving u als individuele particuliere woningeigenaar al subsidie voor een woning? Dan kan de vereniging voor deze woning geen subsidie ontvangen.

Waarvoor?
– Minimaal 2 energiebesparende maatregelen, zoals dakisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie, HR++(+) glas.
– Aanvullende energiebesparende maatregelen, zoals kozijnen, een ventilatiesysteem met warmteterugwinning, een douche-wtw,
– Extra subsidie voor een zeer energiezuinig pakket (o.a. 0-o-de-meter): isolatiemaatregelen met een hoge isolatiewaarde, goede luchtdichting.
– Energieprestatiegarantie

Met de Rekentool Subsidie energiebesparing eigen huis – particulieren eigenaar-bewoners kunt u zelf berekenen hoeveel subsidie u kunt aanvragen.

Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Lees meer op de site van RVO.