06-22755455 - 024-3554624 info@e-novatiewinkel.nl

Aan de woning zijn twee uitbouwen gemaakt, waarmee een fijne eetplek met een ontbijtterrasje en een mooie ruime woonkamer aan een groot terras op het zuiden zijn gerealiseerd. Door grote puien met glas tot aan de grond onzichtbaar aan te laten sluiten op de buitenmuren vervaagt de grens tussen binnen en buiten.

Door het speelse ontwerp is vanuit binnen de buitenkant van beide uitbouwen zichtbaar. Door het plaatsen van een muur is een duidelijke grens  tussen de openbare voorzijde en achterzijde van het kavel bepaald.

Door slimme bouwkundige details is het plafond geheel vlak uitgevoerd, zodat dat grens tussen oude en nieuw aangebouwde ruimte geheel niet beleefd wordt. De vloer, is voorzien van met vloerverwarming met dezelfde plavuizen die ook voor het buitenterras gebruikt zijn. Hierdoor loopt de woonruimte visueel door naar buiten.

Als zonwering worden, in de constructie geïntegreerde, aluminium buitenjaloezieën toegepast om ook in de zomer een comfortabel en koel binnenklimaat te garanderen.

Alles wat nieuw is aangebouwd is maximaal geïsoleerd (dakplaat 17cm PIR isolatie, glas HR++) zodat ook in de winter gemakkelijk een behaaglijke warmte wordt bereikt.