06-22755455 - 024-3554624 info@e-novatiewinkel.nl

Over ons

De E-novatiewinkel V.O.F. is een netwerkorganisatie, waar diverse bedrijven samenwerken om uw energiezuinige bouw- of renovatieproject vorm te geven. Wij ontwerpen uw renovatie of woning, wij werken het ontwerp van uw architect technisch uit, en we zoeken de meest geschikte partijen voor uw bouwproject. We zijn voortdurend op zoek naar innovatieve materialen en technieken. We streven een efficiënt en slim ontwerp- en bouwproces na, waardoor uw renovatie of nieuwbouwproject met een hoge bouwkwaliteit tegen redelijke kosten wordt gerealiseerd.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontwerp van Duurzame installaties voor verwarmen, warm tapwater, koelen en ventileren.
Drukwerk

Wij zijn actief lid van DNA in de Bouw: De Nieuw Aanpak in de Bouw.

Het vaste team van De E-novatiewinkel bestaat uit:

  • Esther Schenkelaars: Eigenaar, energetisch ontwerp en projectbegeleiding
  • Robert Sikkens: Architectuur, vergunningen en projectbegeleiding
  • Steven te Velde: adviseur duurzame installaties

Esther 2Esther Schenkelaars, MSc is bedrijfskundige, Passiefhuis Vakman, en gecertificeerd Energie Prestatie Adviseur Woningen. Zij adviseert klanten over de mogelijkheden om hun woning energiezuinig of energieneutraal te renoveren, en ontwerpt en berekent energieneutrale en/of 0-op-de-meterrenovaties bouwkundig en energetisch. Daarnaast begeleidt zij klanten op het gebied van subsidies en financiering. Daarnaast begeleidt ze renovatieprojecten als bouwbegeleider en/of uitvoerder.


robertsikkensarchitectRobert Sikkens
is architect en heeft zich gespecialiseerd in energieneutrale enb 0-op-de-meterrenovatieontwerpen. Hij is in staat uw plannen mooi vorm te geven en te vertalen naar een bouwkundig slim en efficiënt ontwerp. Zijn stijl kenmerkt zich door eenvoud en heldere lijnen. Robert ontwerpt zowel voor interieur als exterieur, met speciale aandacht voor eenheid in “binnen” en “buitenbeleving”.  Robert is sinds 2008 eigenaar van een eigen architectenbureau, en heeft daarvoor jarenlang bij grote architectenbureau’s gewerkt.

Steven te Velde is installatieadviseur en BRL gecertificeerd voor het aanleggen van warmtepompsystemen. Hij ontwerpt installaties waarmee een goed binnenklimaat kan worden gerealiseerd, en waarmee optimaal energie bespaart kan worden.
Te Velde installatietechniek installeert in de regio Nijmegen bodemwarmtesystemen en ventilatiesystemen. Ook ondersteunt hij installateurs bij het ontwerp, inregelen en in bedrijfstellen van wamtepompsystemen.