06-22755455 - 024-3554624 info@e-novatiewinkel.nl

Waarom 0-op-de-meter?

Met een 0-op-de-meterrenovatie wordt uw huis in korte tijd omgetoverd tot een geheel nieuw huis, met een nieuw fris, eigentijds uiterlijk, en met het comfort dat hoger is dan de huidige nieuwbouwwoningen. Voor hetzelfde geld als uw energierekening, of een beetje meer, kunt u een renovatie financieren, waarmee uw huis niet alleen weer 30 jaar mee kan en in waarde stijgt, maar vooral zeer prettig en comfortabel wordt.

0-op-de-meter is comfortabel
In een 0-op-de-meterhuis lijkt het of het Altijd Lente is. U hoeft ‘s avonds niet meer met een dekentje op de bank, en ‘s winters de sloffen aan. In een 0-op-de-meterhuis is de temperatuur zeer constant, door het hele huis, en gedurende het hele jaar. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van alle ruimten in uw huis.

0-op-de-meter is stil
Voor de meeste mensen is hun huis een plek om tot rust te komen. Even weg uit de drukte en hectiek van alledag. Dankzij de modernste isolatie kunt u in 0-op-de-meterhuis iets horen dat in een druk land als Nederland zeer weldadig kan zijn. De stilte.

0-op-de-meter is gezond
Het zal u naar verloop van tijd zeker opvallen: u hoeft nauwelijks stof af te nemen in een 0-op-de-meterhuis. Het binnenklimaat in een 0-op-de-meterhuis zijn niet alleen zeer comfortabel, maar ook zeer gezond, met een juiste luchtvochtigheid en luchtcirculatie, waardoor tocht, bacteriën en schimmel geen kans meer krijgen.

0-op-de-meter is duurzamer
Voor een 0-op-de-meterrenovatie worden duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt. En omdat uw fossiele energievraag, ook voor huishoudelijk verbruik NUL is, belast u het milieu niet meer.

0-op-de-meter is mooi
Eenvoud en stijl, daardoor kenmerken de Altijd Lente-ontwerpen zich. Mooie, strakke lijnen in warme kleuren: Altijd Lente 0-op-de-meterhuizen hebben een modern eigentijds of tijdloos ontwerp. Anders, maar in harmonie met de wijk en de omliggende huizen.

0-op-de-meter is betaalbaar
Of u nu maandelijkse woonlasten hebt aan een energieleverancier of aan een bank of kredietinstelling, dat maakt u waarschijnlijk niets uit. Wist u dat als uw energierekening maandelijks € 175,00 is, u tegen dezelfde woonlasten soms wel € 45.000 kunt lenen? En met subsidies heeft u iets meer woonlasten na een upgrade van uw woning . En bent u bereid iets extra’s per maand te betalen, dan zijn er vele mogelijkheden om uw huis nog mooier en comfortabeler te maken: een huis zonder radiatoren, een aanbouw,  een nieuwe vloer.

0-op-de-meter is haalbaar
De overheid subsidieert 0-op-de-meterrenovaties. Niet alleen is er subsidie voor een warmtepomp, een zonneboiler, een ventilatiesysteem en diverse isolerende maatregelen aan te vragen; ook is er extra subsidie voor een deugdelijke 0-op-de-meterrenovatie met garantie, die kan oplopen tot meer dan € 4000,- Daarnaast bieden veel banken en gemeenten allerlei mogelijkheden om een 0-op-de-meterrenovatie te financieren. Omdat uw huis in waarde stijgt en in de hoogste energielabelklasse valt, is een hogere financiering in de meeste gevallen eenvoudig te realiseren. En nu de rente laag is, nog heel voordelig ook.

Daarom 0-op-de-meter!