06-22755455 - 024-3554624 info@e-novatiewinkel.nl

Energetisch ontwerp Energieneutraal of 0-op-de-meter

nZEB / PHPP – berekening

Wij werken met de meest betrouwbare rekenmethode om uw nieuwbouw- of renovatieplannen bouwkundig en energetisch door te rekenen: de voor de Nederlandse situatie ontwikkelde nZEB-tool. Met een acurate berekening weet u exact wat uw woning straks aan energie gaat verbruiken. Daarmee kunnen we uw bouw- of renovatieontwerp optimaliseren.  Daarmee bent u niet alleen verzekerd van een energiezuinig en comfortabel binnenklimaat, ook wekt u niet “te veel” energie op. Uw energiebehoefte, uw installaties en uw opwekking zijn exact in balans.

Bent u particulier, projectontwikkelaar, aannemer of architect? Wij helpen u graag met het optimaliseren van het ontwerp. Dat kan al in een vroeg stadium in het ontwerpproces. Maar ook als u al een ontwerp heeft, kunnen wij berekenen hoe u uw ontwerp optimaal kunt (laten) uitvoeren. Wij rekenen een schetsontwerp of definitief ontwerp door en geven suggesties voor verbetering. Mogelijke vochtproblemen, oververhitting en discomfort worden goed in kaart gebracht, zodat u uw ontwerp hierop kunt aanpassen. Indien gewenst kunnen wij met een indicatieve nZEB-berekening, samen met de opdrachtgever en ontwerper in een ontwerpsessie ideeën en opties uitwisselen, die we ter plekke energetisch kunnen doorrekenen.

Prijzen:

  • Indicatieve nZEB-berekening inclusief schriftelijke rapportage v.a. € 595,00 inclusief BTW
  • Uitgebreide nZEB-berekening inclusief schriftelijke rapportage v.a. € 895,00 inclusief BTW
  • Ontwerpsessies / optimalisatiesessies: v.a. € 295,00

Exacte prijzen zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw bouwproject. Wij doen hiervoor graag offerte.

T.b.v. de omgevingsvergunning voor nieuwbouw is meestal aanvullend een EPG-rapport noodzakelijk. Deze kunnen wij verzorgen als onderdeel van een ontwerp-opdracht. De additionele kosten hiervoor zijn € 375,- inclusief BTW.